KIKKENBORG Medical

Apotek
Læger (RX)
• Veterinær
• Dental

medkit

KIKKENBORG Medical hjælper dig med at indsamle evidensbaseret viden fra dine målgrupper blandt apoteker, praktiserende læger, special læger, veterinærer og tandlæger.


Har du fokus på apoteksbranchen, vil det sikkert interessere dig at vide, at KIKKENBORG Medical er det analyse firma der har det dybeste kendskab til branchen. Gennem årerne har vi oparbejdet en stor erfaring med de problemstillinger der er gældende, både for OTC leverandørerne og for leverandører af frihandelsvarer. 


På markedet for receptbelagt medicin (RX), har vi ligeledes gennemført en række større undersøgelser på udvalgte medicinske områder. Her har det været essentielt, at være i stand til at danne et korrekt billede af lægens oplevelse af samarbejdet med leverandøren(e). I begge segmenter gennemføres jævnligt opfølgende undersøgelser.


Endvidere gennemfører vi også analyser blandt veterinærer og i dentalbranchen. Alle 4 brancher arbejdes med på nordisk plan.


Tendensen er, at det er blevet vanskeligere at få adgang til sundhedspersonalet. Kravene til leverandørerne bliver kontinuerligt skærpet og forventningerne til øget kvalitet i besøgene stiger fortsat.


Hvornår har I sidst struktureret fulgt op på den oplevede kvalitet blandt Jeres kunder? Det er en oplagt mulighed for at få kortlagt de oplevelser og den værdi, I som leverandør, efterlader hos Jeres kunder. På baggrund af en sådan undersøgelse, er det enkelt, at justere de fremtidige indsatser i den retning, der giver størst værdi for Jeres kunder.


Lyder ovenstående interessant, foreslår jeg at vi sætter et møde op, så vi sammen kan drøfte de relevante muligheder.

Copyright 2019 KIKKENBORG analyse