__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"4ff41":{"name":"Main Accent","parent":-1},"ff2da":{"name":"Accent Tone","parent":"4ff41","lock":{"saturation":0,"lightness":0}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"4ff41":{"val":"rgb(126, 38, 10)"},"ff2da":{"val":"rgb(217, 20, 2)","hsl_parent_dependency":{"h":5,"l":0.43,"s":0.98}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"4ff41":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}},"ff2da":{"val":"rgb(62, 183, 252)","hsl_parent_dependency":{"h":201,"s":0.96,"l":0.61}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Kontakt

Måling af kundeoplevelser

 Billigt og fleksibelt
Kundetjek alternativet til Trustpilot
• Nemt for dig og dine kunder

Kundetjek alternativet til Trustpilot er udviklet KIKKENBORG analyse. Målingen er udviklet med det mål, at den mindre virksomhed også har en fokuseret og super fleksibel "smiley ordning" 

Den gør det muligt for dig at foretage de nødvendige ændringer i din forretning, inden kunderne forlader din forretning - for at vælge alternativ leverandør. 

Den giver dig detaljeret information om hvad dine kunder oplever som så godt, at du kan anvende det i dine indsatser for at fastholde nuværende kunder. 

Ligger du rigtigt godt til, kan det også anvendes til at tiltrække helt nye kunder.


Undersøgelsen gennemføres på mindre end 10 sekunder og giver langt mere information end den såkaldte smiley ordning eller for den sags skyld Trustpilot og er lettere at anvende for både dine kunder og for dig.

Den er analysemodellernes svar på schweizer kniven. Den kan anvendes:

  • I den mindre virksomhed, hvor du ønsker at følge kundernes oplevelser
  • I special afdelingen, hvor du gerne vil tage "pulsen" efter kontakt i vigtige touch points
  • Som et supplement til den "store årlige" analyse
  • I forbindelse med service- og eller montør- arbejde.
  • Hvor der er krav til en ultra kort respondent involvering
  • I forbindelse med foreningsundersøgelser
  • Som opfølgning på "særligt" vigtige besøg / leverancer til kunden.

Er du blevet nysgerrig på at drøfte mulighederne for om den kan anvendes i din situtation, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Du kan også vælge at læse mere på vores site tilpasset Kundetjek.